Moving on


Det er på tide at du beveger deg videre. Det som før gav deg entusiasme, men som nå ikke lenger gir deg så mye, det kan du slippe. Du kan si deg ferdig her. Livet byr på så mye mer, du ønsker deg også mer. Du søker glede i livet, og det skal du unne deg. Alt som ikke lenger gir deg det du trenger kan du trygt forlate, kanskje søker du også en dypere mening med livet. Du trenger ikke frykte, du kan gi begi deg ut på nye veier. Bruk den tiden du trenger, det er ikke nødvendig å haste avgårde. Men pass på så du ikke blir stående på stedet hvil. Løsriv deg fra situasjonen du er i, det er på tide å gi slipp nå. Du skal videre i livet, kjære reisende.

Det kan også hende at du nå skal lytte til idèer fra andre, eller inngå nye samarbeider enten profesjonelt eller personlig. Det ligger win-win muligheter i det å finne løsninger sammen med andre, kanskje må kompromisser inngås, men det kan være riktig akkurat nå. Finn også din egen balanse. Gå noen turer for deg selv i det stille, snakk med dine usynlige hjelpere, enten de er engler, alver eller andre magiske vesener som kan lytte. Ikke bli overrasket om det kommer guiding til deg helt ut av det blå;) Lytt, og svarene kommer til deg. Ikke strev så mye. Alt skjer når det skal, til riktig tid. Ta vare på deg selv, vær bevisst det å finne og også å ivareta balanse i livet. Namaste. Ny video, en lang en, med masse kort og beskjeder ligger ute til deg som er House of Woo medlem (79.-/mnd Ingen bindingstid.) Mediter litt under fullmånen. Hva er du ferdig med, og hva ønsker deg for det nye året?


Bare ta de beskjedene fra kortene som er ment for deg. Resten lar du være. Husk at kortene bare guider deg, det er du som må gjøre arbeidet.

82 visninger0 kommentarer

WhatsApp: +47 99442999

Email: post@oneslowyogi.no

House of Woo lages av One Slow Yogi/Jorunn Maria Djønne som også driver:

Atelièr Yoga   //   Yogautdanning.no   //   Zen in the City Festival  //  Grrly Maria

 © 2020 by One Slow Yogi. Proudly created with Wix.com