One Slow Yogi

O45A2747BW_edited.jpg

KOMMENDE EVENTER

 • WIM HOF ICE METHOD WEEKEND MED TIM VAN DER VLIET
  Sat, Feb 27
  Location is TBD
  Feb 27, 10:00 AM – Feb 28, 4:00 PM
  Location is TBD
  During this training Tim van der Vliet will take you into the Wim Hof Method. You will experience the breathing exercises, mindset/focus training and optional cold exposure. DISCOVER YOUR INNER FIRE!
 • SLOW NATURE SADHANA RETREAT. YOGA, NATUR & KVINNEKRAFT.
  Wed, May 26
  Postmannslaget
  May 26, 4:30 PM – May 29, 4:00 PM
  Postmannslaget, Grimstad Municipality, Norway
  Velkommen med på vår yogaretreat for kvinner. En langhelg i energien av superfullmånen som finner sted onsdag 26. mai. Vi ønsker å dykke dypt inn i oss selv, sammen med hverandre, i naturens kraft. Vår indre natur og naturen rundt oss.

Jorunn Maria /

One Slow Yogi

One Slow Yogi tilbyr kurs, workshops, yogautdanning og diverse andre eventer. Jorunn Maria bor og arbeider i Bergen, men reiser også rundt i Norge med både utdanning og workshops. Oppdatert kalender for kurs og eventer finner du her på siden, for utdanning besøk www.yogautdanning.no 

Etter mitt første møte med yoga, hvor jeg trodde jeg skulle bli sterk og få overarmer som Madonna siden det var (Ashtanga)yoga hun drev med, kjente jeg at dette gjorde noe ganske annet og helt spesielt med meg. Det var som om jeg svevde på vei hjem etter å ha strukket på kroppen, hvilt, gjort pusteøvelser og meditasjoner.  Og noen ganger svevde jeg i flere dager etter yogatimen.

 

Yoga virker.

Selv når man ikke er klar over hva det egentlig går ut på, selv om man ikke er forberedt. 

 

Etter syv år med egenpraksis tok jeg endelig steget og begynte min vei som yogalærer. Etter å ha undervist i åtte år lærer jeg mer enn noen gang. Yoga er så mye, slik en uendelig kilde til livsvisdom som man aldri kan bli utlært i. Jeg brenner for å få lov til å formidle noe av dette videre. Yoga må deles. Og når vi lever våre liv slik vi gjør i dag, hvor vi er travle, aldri gode nok, og pusher oss selv i alle retninger så mye at vi blir syke, da er yoga som en oase for kropp og sinn. Et sted å komme til for å slippe taket i jag og forstyrrelser, et anker i livet. Et sted som gir rom for å finne tilbake til deg selv, gi kropp og hode en pause og den gode følelsen av velvære. For å finne tilbake til en god energiflyt innvendig, og for å finne tilbake til den den viktige kjærligheten til deg selv. 

Varmt velkommen til yoga.

Om Shanti.

-Jorunn Maria

Følg One Slow Yogi på Instagram

@oneslowyogi

WhatsApp: +47 99442999

Email: post@oneslowyogi.no

House of Woo lages av One Slow Yogi/Jorunn Maria Djønne som også driver:

Atelièr Yoga   //   Yogautdanning.no   //   Zen in the City Festival  //  Grrly Maria

 © 2020 by One Slow Yogi. Proudly created with Wix.com