79.-/MND

 • ORAKELKORT

  Ukentlig lesning med beskjeder og veiledning ved hjelp av orakel og englekort.

   

  Video hver uke

 • YOGA ONLINE

  Den fysiske kroppen, sjelens hus, må ivaretas. Gjør yoga som passer kroppen i dag, hva forteller energien deg at du trenger?

   

  YogaVideo

 • MUDRA

  Mudra, eller håndgester som påvirker og kan virke som medisin for både den fysiske kroppen og energikroppen.

   

  Mudra

 • SPIRITUALITET

  Inspirasjon, øvelser og oppgaver for mer spiritualitet i hverdagen. 

  Velg et tema

 

Orakelkort

Livsveiledning og guiding med beskjeder fra kortene. Beskjeder fra Ånden, englene og andre hjelpere. Her benyttes Orakelkort, Englekort og Tarotkort som formidlere av beskjeder og påminnelser.

Ønsker du videre guiding kan du bestille personlig lesning med kortene, bare for deg.

Spiritualitet

Har du et forhold til sjelen? Eller er du bare en fysisk kropp. Er du en del av noe større, eller er du bare en beboer på jorden som ble født, og så forsvinner igjen. Har du oppdaget hva som er din "life purpose", hva er det du er skapt for å gjøre med den tiden du har her. Er du bevisst energi og vibrasjon, jobber du med dette i din hverdag?

One Slow Yogi Online introduserer deg for mer spiritualitet i hverdagen. 

Helhetlig liv

For å leve helt ut, og leve helt ekte er det viktig å forstå at vi er mer enn vi gjerne til å begynne med kan og ane og begripe. Så snart vi begynner å skjønne både det fysiske og det spirituelle, og kan anerkjenne at vi er både en kropp og at vi er energi, og i tillegg er en del av noe større, kan vi også begynne å leve livet mer fullkomment. One Slow Yogi ønsker å gi deg tilgang til dette arbeidet. Slik at du kan begynne å tolke tegnene du hele tiden blir gitt til hjelp for å kunne navigere gjennom livet. Slik at du kan skjønne energi. Din energi og andres energi. Du vil lære å forankre deg mer i ditt eget liv og få hjelp til å finne din naturlige vei. Den som allerede er lagt ut for deg. Kanskje har du mistet stien, og trenger litt hjelp for å komme deg tilbake på den igjen. Sammen med One Slow Yogi lærer du å ivareta både den fysiske kroppen og energikroppen. Det er viktig å ta vare både på sjelens beholder -kroppen, og å ære det spirituelle. Gjennom fysiske øvelser som kommer i videoformat, ukentlig guiding med kortene og artikler og video om spiritualitet som enkelt kan benyttes i hverdagen vil One Slow Yogi inspirere deg til å dykke dypere inn i livet. For at du skal kunne leve så fullkomment som mulig og kjenne på gleden ved å få være her, i dette livet.

Medlemskap:

 • Ukentlig kortlesning med Orakelkort

 • Yogavideoer  -Yoga med One Slow Yogi for for å ivareta energien og den fysiske kroppen. Ulike former for yoga. Både dynamisk yoga og yoga for avspenning

 • Ulike tema for Spirituell utvikling med øvelser og oppgaver 

 • Mudra for ulike behov. Lær deg å benytte disse ulike håndgestene for å styre energien i kroppen.

Ingen bindingstid.

Avslutt når du selv ønsker det.

Pris:  79 kr/mnd

 

WhatsApp: +47 99442999

Email: post@oneslowyogi.no

House of Woo lages av One Slow Yogi/Jorunn Maria Djønne som også driver:

Atelièr Yoga   //   Yogautdanning.no   //   Zen in the City Festival  //  Grrly Maria

 © 2020 by One Slow Yogi. Proudly created with Wix.com